Restaurant beginnen?

Heb jij een eigen horecaonderneming, of overweeg je om deze binnenkort op te starten? Dan weet je waarschijnlijk wel dat bij het opstarten van een horecazaak veel komt kijken. Van het meubileren tot personeel, van administratie tot apparatuur. Je wilt het allerbeste voor je zaak, want je steekt je hart en nieren erin. Het is verstandig om goed onderzoek te doen naar wat er allemaal moet gebeuren en wat je allemaal nodig hebt. Voor apparatuur kun je het beste kijken op een site of locatie waar je alles in één keer kunt kopen. Vaak zijn veel van de producten van groot formaat en zo kan je alles in een keer laten leveren of vervoeren, wat een stuk voordeliger is. 

Waar moet ik zijn?

Voor al je horeca apparatuur en producten kun je het beste een kijkje nemen bij xxlhoreca. Met het grootste assortiment van A-kwaliteit horecamateriaal binnen de benelux is dit een uitkomst voor vele horeca ondernemers. Wat je ook nodig hebt, hier zul je het in bijna alle gevallen vinden. Zoek je een ijsblokjesmachine, wil je weten welke werktafel het beste past bij jouw zaak, ben je aan het oriënteren op de aankleding of decoratie, of moet je eigenlijk alles nog vinden? Niks is te gek, en mocht je het in een uitzonderlijk geval op de site niet vinden kun je zelfs om advies vragen waar het wel te vinden is. Opgericht door kookliefhebbers, die precies weten wat jij nodig hebt en wat het beste werkt. Hier krijg je waar voor je geld en mochten er gebreken zijn worden die ten allen tijde netjes opgelost. Neem eens een kijkje op de website, om je te laten inspireren en om eens te zien wat je nu daadwerkelijk allemaal nodig hebt. Want eerlijk is eerlijk, dat is niet niks.

En starten maar…

Heb je alles gevonden wat je nodig hebt? Nu is het wachten tot alles netjes wordt geleverd, en door een vakman wordt aangesloten zodat je meteen kunt beginnen. Ook kun je kiezen voor achteraf betalen, zodat je eerst kunt kijken of alles van je bestelling klopt en voldoet aan je verwachting. Toch niet tevreden over een product? Neem contact op met de klantenservice en ze zullen altijd hun best doen om er samen uit te komen. Ook als u vragen heeft of advies nodig hebt, staan ze voor u klaar. Ze denken graag met de klanten mee, om er zo voor te zorgen dat iedereen met een grote glimlach ondernemer wordt.